Lesetips: Caraval

av Martine

Jeg synes Instagram er en fantastisk inspirasjonskilde for bøker å lese. En av bøkene som har dukket opp aller mest i feeden den siste uken er Caraval, av Stephanie Garber. Personlig elsker jeg ebøker, og elsker det å kunne sitte hjemme en kveld og få tilgang til en bok jeg ønsker å lese, bare ved hjelp av et par tastetrykk. Så i kveld koser jeg meg med den engelske eboken. Har lest til kapittel 9 så langt og er så nyskjerrig på hva som skjer videre!

Om boken:
Scarlett har aldri forlatt den lille øya hvor hun har vokst opp med lillesøsteren sin og den strenge faren deres. Når Scarlett blir lovet bort tror hun alt håp er ute for å få delta på det legendariske årlige spillet Caraval, hvor publikum er en del av forestillingen.

Plutselig får hun invitasjonen hun har ventet på hele livet. Søsteren og en mystisk seiler hjelper henne å rømme til Caraval. Men når søsteren blir kidnappet av spillmesteren må Scarlett finne sin egen vei gjennom spillet. Til tross for at hun har blitt fortalt at alt som skjer under Caraval er en forestilling blir hun fort dratt inn i et spill om kjærlighet, sorg og magi.

 

Har du lest Caraval, og hva syntes du om boken? 🙂

Andre innlegg du kanskje vil like

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.