Kjente forfattere

av Martine

For å bli god til å skrive bør man lese mange bøker av andre forfattere. Les gjerne noe du vanligvis ikke ville lest. Utforsk nye forfattere og sjangre. På den måten lærer du om flere ulike sjangere og skrivestiler, slik at du kan finne ut hva som er din sjanger og stil. Du lærer også grammatikk av å lese mye, noe som er viktig for å kunne bli en god forfatter.

Jeg har laget en side, som viser en oversikt over mange kjente forfattere, og vil liste opp kjente verk av hver enkelt forfatter. Legg gjerne igjen forslag i kommentarfeltet under, om det er forfattere du mener burde være med på listen 🙂

Trykk her 》Forfatteroversikt

Read, read, read. Read everything—trash, classics, good and bad, and see how they do it. Just like a carpenter who works as an apprentice and studies the master. Read! You’ll absorb it. Then write. If it is good, you’ll find out. If it’s not, throw it out the window. – William Faulkner

 

Andre innlegg du kanskje vil like

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.