A Court of Thorns and Roses

av Martine


Dette er en bokserie av Sarah J. Maas. De første tre bøkene er en trilogi, mens den fjerde er en kortere novelle som er skrevet for å bygge opp til kommende bøker. Jeg vil ikke ødelegge gleden av å oppdage hvordan historien utvikler seg i serien og legger kun ved en beskrivelse av den første boken. Se lenger ned på siden for å lese min anmeldelse av bok-serien.

A court of Thorns and Roses:

I den første boken møter vi nitten år gamle Feyre, som er ute i skogen på jakt etter mat til den sultende familien hennes. Hun dreper en ulv som er etter det samme byttedyret som henne. Ikke lenge etterpå dukker et digert beist opp hjemme hos familien hennes. Han krever at hun må betale straffen for å ha drept vennen hans, ved å bli med han og bo i riket hans for alltid.

Feyre blir dratt med til et rike fyllt med magiske krefter og onde farer som forandrer livet hennes for alltid. Hun finner etter hvert ut at beistet hun bor hos slett ikke er noe dyr, men Tamlin, en av de udødelige faerie som en gang hersket over hele verden. Til å begynne med avskyr Feyre Tamlin og alle faerie, men hennes følelser for både Tamlin og den magiske verdenen forandres fra avsky til lidenskap etterhvert som hun lærer mer.

Det viser seg snart at en gammel ondskap, verre enn noe hun noensinne kunne forstille seg, brer seg utover den magiske verdenen og truer med å ødelegge alt og alle hun bryr seg om. Feyre må finne en måte å stoppe det, ellers er både Tamlin og hans verden fordømt for alltid.

There are those who seek me a lifetime but never we meet,
And those I kiss but who trample me beneath ungrateful feet.

At times I seem to favor the clever and the fair,
But I bless all those who are brave enough to dare.

By large, my ministrations are soft-handed and sweet,
But scorned, I become a difficult beast to defeat.

For though each of my strikes lands a powerful blow,
When I kill, I do it slow… ”
Sarah J. Maas, A Court of Thorns and Roses

Andre innlegg du kanskje vil like

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.