Boksamlinger

av Martine

Etter at jeg laget en Instagramkonto for Skriveguiden og begynte å følge andre bokelskere, har jeg blitt både inspirert og påvirket av hva andre legger ut på sine instagramsider. Andres innlegg har i stor grad påvirket meg til å lese mer, ettersom at jeg har blitt tipset om hva andre leser og jeg stadig vekk oppdager nye bøker og blir påminnet bøker jeg ikke har lest på lenge, men jeg har også blitt oppmerksom på hvor utrolig mange fine boksamlinger som finnes. Bare se på disse <3

Andre innlegg du kanskje vil like

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.