Gikk amok på boksalg!

av Martine

“Endelig er det Mammutsalg!”, tenkte jeg i det jeg våknet i dag.

Det var faktisk det aller første jeg tenkte på, og jeg gledet meg som en liten unge til å dra på bokhandelen for å se etter noen gode bokkupp. Jeg hadde allerede tittet på nettet på oversikten over bøker som er med på salget, men følte ikke noen stor kjøpsinspirasjon skylle over meg. Planen var derfor at jeg skulle dra til en bokhandel for å se på og lese på bøkene før jeg bestemte meg for hva jeg skulle kjøpe. Den eneste konkrete planen jeg faktisk hadde var å se etter en bok av Jo Nesbø. Utrolig nok har jeg aldri lest en eneste Jo Nesbø bok. Jeg dro på Tanum bokhandel og endte opp med å kjøpe tre bøker:

Bøkene av Jo Nesbø sa seg egentlig selv at jeg måtte ha, ettersom at det var en del av planen for mammutsalget 2017, men Ren Poesi hadde jeg bare lest så vidt om på Instagram. Etter å ha lest på coveret av boken klarte jeg ikke å legge den fra meg. Den bare måtte bli med meg hjem. <3

jeg skal holde deg til du sovner
hva om jeg ikke sovner?
jeg skal holde deg

– Nils-Øivind Haagensen

Etter å ha tittet ferdig på Tanum bestemte jeg meg for å dra innom Ark på Egertorget også, bare sånn for sikkerhets skyld. Det kunne jo hende at jeg hadde gått glipp av noen bøker, som de ikke hadde på Tanum. På Ark var det imidlertid ikke Mammutsalget som fanget min oppmerksomhet, men Arks 3 for 2 salg på alle engelske pocketer! Før jeg visste ordet av det hadde jeg ikke bare funnet 3, men 6 bøker!


Jeg kan nesten ikke vente med å kaste med over alle disse bøkene. Så mange bøker, så lite tid…

Andre innlegg du kanskje vil like

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.